Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser
Ved online handel på Art & Designs hjemmeside accepterer du at have læst og accepteret nedenstående salgs- og leveringsbetingelser.

Når du handler med artogdesign.dk indgåes aftaler på dansk.

Sælger
Sælger er Art & Design, CVR. nr. 21821047

Generelle oplysninger
Virksomhedens juridiske navn: A/S Zolutions - Art & Design
CVR nr.: 21821047
Etableringsadresse: Herningvej 36, 4800 Nykøbing F.
Fysisk forretningssted: Herningvej 36, 4800 Nykøbing F.

E-mail adresse: info@artogdesign.dk
Telefonnummer: 5481 7199
Etableringsår: 1990

Betaling når du handler i Art & Design´s webshop
Al betaling sker via en sikker ePay forbindelse. Det betyder, at kommunikationen er krypteret, så det kun er PBS, der kan opfange dine kort- og kontooplysninger.

På Art & Design´s webshop kan du betale med følgende betalingskort:

  • Dankort

Der opkræves ikke gebyrer på betalingskort.

Betalingen for dine varer trækkes på din konto, efter vi har afsendt varen. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. 

Det er desværre endnu ikke muligt at benytte gavekort til Art & Design i webshoppen.

Online køb
Når du gennemfører en ordre på www.artogdesign.dk, sender vi dig efterfølgende en ordrebekræftelse på mail. De oplysninger, du giver i forbindelse med afgivelse af ordre, anvendes i forhold til opkrævning, betaling og forsendelse af varen. Så husk altid at tjekke at adresse og mailadresse er korrekt.

Alle priser på Art & Designs webshop er inkl. 25% moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Levering (Danmark)
Fri fragt ved bestilling på over kr. 499,-, gælder kun i Danmark.

Fragtpris på øvrige forsendelser (ordre op til kr. 499,-):
kr. 45,- 

Bestilte varer sendes som udgangspunkt samlet. Bestiller du en lagervare på hverdage, vil din bestilling typisk blive sendt senest den følgende dag. 

Kan en vare ikke leveres som forventet, får du besked herom samt modtage en ny forventet leveringstid. Du kan naturligvis annullere dit køb, hvis ikke andet er aftalt.

Bestiller du en vare, der ikke er på lager, bestilles den hjem. Ved kort leveringstid, typisk under 10 dage, kontaktes du ikke, og ved længere leveringstid, vil du modtage information om forventet levering.

Har du et særligt behov, så ring og lad os hjælpe.

Art & Design udpakker og monterer ikke de leverede varer.

Alle større møbler har vi mulighed for at levere til din adresse. Prisen for denne levering afhænger af, hvor meget de bestilte møbler fylder, samt hvor i landet du bor.

Når du har bestilt en større vare, kontakter vi dig og aftaler en leveringsdato, der passer dig. Alle fragtpriser/-leveringer er til kantsten, så du skal selv bære møblerne ind/op.

Levering sker med GLS. Sendes til nærmeste GLS-pakkeshop eller til erhvervsadresse hvis anført som alternativ leveringsadresse. GLS leverer normalt indenfor 1-3 hverdage. Vi leverer til Danmark.

Afhentning i butikken
Du er altid velkommen til selv at afhente dine varer i Art & Design, Herningvej 36, 4800 Nykøbing F. Dette skal blot oplyses i feltet BEMÆRKNINGER ved bestilling.
Butikkens åbningstider er: Mandag - fredag kl. 10-17 og lørdag kl. 10-14.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på artogdesign.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:
a) har modtaget din vare.
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via e-mail info@artogdesign.dk eller telefon 5481 7199. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse, samt til download her.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for møbler. Udgifterne for returnering af disse varer forventes højst at beløbe sig til ca. 200,- DKK.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Art & Design, Herningvej 36, 4800 Nykøbing F.

Du er selvfølgelig også velkommen til at komme ind i butikken og returnere varen.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Du har 2 års reklamationsret mod fabrikationsfejl fra den dag du modtager varen. Husk altid at gemme din kvittering. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete sag.

Reklamationsretten er forudsat af, at fejl eller mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadesforvoldende adfærd, der har medført fejlen.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
Oplever du fejl eller mangler ved den modtagne vare kan du klage til:
Art & Design, Herningvej 36, 4800 Nykøbing F., Tlf. 5481 7199

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Brug gerne vores RMA skema her. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Lov og værneting
Enhver tvist afgøres efter dansk ret ved de almindelige domstole.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os på artogdesign.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn:
Adresse:
Telefonnummer:
E-mail adresse:

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Art & Design og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Det er udelukkende A/S Zolutions - Art & Design som har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til artogdesign.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi udelukkende din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos A/S Zolutions - Art & Design har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Art & Design via e-mail: info@artogdesign.dk

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Art & Design (mail: info@artogdesign.dk). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet - Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, kfst@kfst.dk, tlf. 41 71 50 00
Forbrugerombudsmanden - Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, forbrugerombudsmanden@kfst.dk, tlf. 41 71 51 51

Download Standardfortrydelsesformular - tryk her
Download Reklamationsformular - tryk her