Vi indretter også til erhverv...

Vores erhvervsafdeling Zolutions tilbyder et bredt udvalg af møbler og professionel rådgivning i forbindelse med indretningsløsninger til både private og offentlige virksomheder. Vi har indenfor de seneste 25 år specialiseret os indenfor kontormøbler samt designmøbler til det danske erhvervsliv.

Vores konsulenter, indretningsarkitekter og montører hjælper med alt fra ergonomisk rådgivning, farvesætning til belysning og montering. Mange virksomheder møder i dag udfordringer med at indrette arbejdspladser/rum til forskellige mennesker og mange forskellige behov, da et rums indretning har stor betydning for hvordan vi lever, trives og omgås hinanden på. For at sikre dig den optimale løsning visualiserer vi det færdige resultat - inden du beslutter dig.

Vi samarbejder med de bedste og hjælper dig gennem hele processen. Kontakt os og lad os sammen tage en dialog omkring indretning af din arbejdsplads.

www.zolutions.dk
Telefon +45 7070 7473

 _______________________________________________________________________

Kontorartikler og alt det andet du lige står og mangler i hverdagen...

Besøg også vores nye webshop hvor du finder alt til kontoret:

  • Kontorartikler
  • Papirvarer
  • Emballage
  • Forbrugsstoffer
  • Kontormaskiner
  • Rengøringsartikler


Modtag en DESIGN GAVE fra Kay Bojesen... 
... når du lægger din første webordre i webshoppen 

Vi elsker DANSK DESIGN hos Zolutions, derfor får du nu en GRATIS Kay Bojesen ABE med din aller første webordre i vores webshop. Så er du ny kunde på webshoppen, og lægger en webordre på min. kr. 2.999,- (excl. moms) modtager du helt automatisk din designgave med posten (OBS: den kommer ikke sammen med dine varer, men sendes særskilt).

Tilbuddet gælder KUN hvis du er helt ny kunde i webshoppen. Max én gave pr. firma. Max én gave pr. ordre. Gaven kan ikke ombyttes. Alle priser er excl. moms. Kampagnen gælder frem til den 1. marts 2018.

Bliv oprettet som kunde i webshoppen med det samme - Modtag dit log in her

Gå direkte i webshoppen - Tryk her