Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på artogdesign.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn:
Adresse:
Telefonnummer:
E-mail adresse:

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos A/S Zolutions - Art & Design og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for A/S Zolutions - Art & Design har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på artogdesign.dk er marketingansvarlig Mette Sklander.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til artogdesign.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos A/S Zolutions - Art & Design har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til A/S Zolutions - Art & Design via e-mail info@artogdesign.dk.